Workshops 'Unieke armband'

Tijdens de workshop ‘armbanden bewerken’ kan je je helemaal uitleven op een houten armband in je eigen maat. Er is een breed scala aan technieken beschikbaar, waaronder schilderen, plakken, sjablonen, spuitbussen.... Laat je inspireren door de vele mogelijkheden en geniet van een gezellige middag met collega’s of vriendinnen!

Waar: De workshops van Creatief op Commando worden momenteel alleen gegeven op locatie. Zodra er weer een vaste locatie is, wordt dit op deze pagina bekend gemaakt.

Wat: Al het materiaal is inbegrepen.

Hoe lang: De duur van de workshop is 2 uur.

Hoe veel: Er is ruimte voor maximaal 12 deelnemers. Het minimale aantal deelnemers is 6. Workshops voor grotere groepen kunnen in overleg plaatsvinden.

Wie: Ik, Nina Valkhoff, heb al vele honderden armbanden gemaakt en wil mijn enthousiasme over deze draagbare kunstwerkjes graag aan jou doorgeven!

Kosten: Heb je interesse in een workshop? Stuur een mailtje voor meer informatie. Vermeld om welke workshop het gaat, het aantal deelnemers en de locatie. Je krijgt dan zo snel mogelijk bericht terug met de kosten per persoon en aanvullende informatie. Dit is uiteraard vrijblijvend!

Graag tot ziens!

 

Bekijk ook een van de andere workshops: ‘Muurschildering Mania’, ‘Fashion Fest’ of ‘Tape Art’.