Workshop 'Muurschildering Mania'

Het maken van een muurschildering is een heerlijke bezigheid die een hele ruimte kan doen veranderen! Samen met vrienden, familie of collega’s werken aan een blijvend kunstwerk is super gezellig. Van tevoren bepalen we wat jullie op de muur willen hebben, om er vervolgens samen voor te zorgen dat het er ook zo uit komt te zien. :) Ideaal als teambuilding!

Waar: Overal waar er een muur beschilderd kan worden. Bij jullie op kantoor, in de bedrijfskantine, op een binnenplaats, op het verenigingsgebouw, in de huiskamer…

Wat: Al het materiaal is inbegrepen.

Hoe lang: De duur van de workshop is in overleg. Dit hangt af van de grootte en van jullie wensen.

Hoe veel: Er is ruimte voor ongeveer 10 deelnemers. Workshops voor grotere groepen kunnen in overleg plaatsvinden.

Wie: Ik, Nina Valkhoff, heb al zeker 100 muurschilderingen gemaakt voor particulieren en bedrijven. Onder mijn leiding gaan jullie aan de slag om van een saaie muur een levendig statement te maken!

Kosten: Heb je interesse in een workshop? Stuur een mailtje voor meer informatie. Vermeld om welke workshop het gaat, het aantal deelnemers en de locatie. Je krijgt dan zo snel mogelijk bericht terug met de kosten per persoon en aanvullende informatie. Dit is uiteraard vrijblijvend!

Graag tot ziens!

 

Bekijk ook een van de andere workshops: ‘Fashion Fest’, ‘Tape Art’ of ‘Unieke Armband’.